bovenbalk-hapjes

Over ons

Party-catering Rotterdam is gevestigd aan de Parkkade, met uitzicht op de Maas, onder de rook van de Euromast. PCR staat voor exclusieve catering. Wij werken met veel passie en enthousiasme aan mooie producten en concepten met de allerbeste service en de beste ingrediënten. Ons doel is de juiste mix te creëren van eten en beleving voor welke gelegenheid dan ook. Uw beleving is onze trots!

Of het nu gaat om de opening van een nieuwe locatie, receptie, personeelsfeest, huwelijk of een buffet op locatie. Voor een geslaagd zakelijk of particulier evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons door het gebruik van mooie dagverse internationale producten, gecombineerd met uitstekende service.

Ons doel is een tevreden klant die graag terugkomt;
hier leest u wat anderen van onze service vonden!


Door Anoniem op 2013-01-25
Lekker gegeten met heel veel mensen!

Door Huizing op 2013-01-07
Perfect verzorgde catering, hapjes waren zeer smakelijk en de opmaak was ook perfect.

Door peggy op 2012-12-03
Alles op tijd, heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Door J. M. L. op 2012-11-19
Uitstekend geregeld, namens ons en onze gasten bedankt, het was heerlijk en niks te duur! Tot de volgende keer.

Door Anoniem op 2012-11-13
Vriendelijk personeel, ‘n prima service en prettig flexibel.

Door Anoniem op 2012-09-18
Bedankt Jolanda, De service die u heeft gegeven was perfect! Er was meer dan genoeg eten en drinken, de salades en andere accesoires zagen er perfect uit. Ik heb deze avond ook meerdere complimenten ontvangen over de suprise BBQ. De aankleding was prima! Naar mijn mening nog steeds erg veel geld voor een avondje maar goed.

Door Grenwis L op 2012-08-20
Goed eten voor een betaalbare prijs. Word netjes op tijd bij je thuis afgeleverd. Incl de eventueel bestelde spullen die je nodig hebt erbij. Keurig geregeld.

Door Aida op 2012-08-06
Perfect!! Van de eerste contact tot het eind! Bedankt Jolanda