bovenbalk-hapjes

Indonesisch buffet

Ons Indonesisch buffet wordt origineel klaar gemaakt door onze topkoks die door vele jaren ervaring weten wat lekker is.

Gerechten:

  • Rendang, langzaam in kokosmelk ingekookt rundvlees met gember, laos, citroengras, knoflook, ui, rode pepers en koenjitbladeren
  • Babi ketjap, gestoofd varkensvlees in sojasaus
  • Ajam Pedis, Indonesische hete kippenpoten
  • Saté Ajam, kipsaté met pikante pindasaus

Groenten:

  • Sambal goreng boontjes
  • Sajoer lodeh, roergebakken mix van traditionele groeten met diverse groenten
  • Tumis buncis, gestoofde sperziebonen.

Bijgerechten:

  • Witte rijst
  • Nasi of Bami
  • Atjar, Indonesisch tafelzuur
  • Serundeng, gebakken kokos met pinda’s
  • Kroepoek
  • Emping, zongedroogde melindjoenoten gefrituurd in olie